Hva har du lyst til å lære mer om?
Som lærling deltar du gratis på alle våre kurs og webinarer. Sjekk utvalget, for det er stort! Alt fra innføring i kompetansehåndboken til temakurs med noen av de flinkeste fagfolkene i bransjen. Du kan til og med teste hvordan det er å gå opp til fagprøven.
KOKK & ERNÆRINGSKOKK
-
Kick off for nye lærlinger
Hverdagsmestring for lærlinger
Grønnsakskurs
Spesialkost
Tradisjonskost
HMS & Ergonomi i bransjen
Workshop/lærlingetreff
WEBINAR: Trygg mat & riktig hygiene
WEBINAR: Kultur & yrkesidentitet
WEBINAR: Temakurs fisk del 1
WEBINAR: Temakurs kjøtt del 1
WEBINAR: Menylære del 1
WEBINAR: Bransjehelt
WEBINAR: Kultur & yrkesidentitet -
Workshop/lærlingetreff
Dessertkurs med Cathrine
Inspirasjonskurs
Konditorkurs med Sverre Sætre
Bakekurs
Temakurs kjøtt del 2
Mat og vin i harmoni
Menylære og fagprøveforberedene kurs
Bærekraft i bransjen (holdes enten første eller andre læreår)
WEBINAR: Temakurs fisk del 2
Testfagprøve
Avslutningstur til Lom og Arne Brimi
SERVITØR
-
-
2 dagers barkurs
Vin, drikkelære & servering med Camilla (10 samlinger i året)
Mat og vin i harmoni
Konflikt, sikkerhet & kommunikasjon med Securitas
Bærekraft i bransjen (holdes enten første eller andre læreår)
Vertskap og Kurs/konferanse (holdes enten første eller andre læreår)
Workshop/lærlingetreff
Testfagprøver
Avslutningstur til Lom og Arne Brimi
REISELIV
-
-
2 dagers barkurs
Vertskap og Kurs/konferanse (holdes enten første eller andre læreår)
Bærekraft i bransjen
Workshop/lærlingetreff Testfagprøver
Avslutningstur til Lom og Arne Brimi
KONDITOR & BAKER
-
-
Bakerkurs
Workshop/lærlingetreff
Konditorkurs med Sverre Sæthre
Dessertkurs med Cathrine Nilsen
Mat og vin i harmoni
Bærekraft i bransjen (holdes enten første eller andre læreår)
Avslutningstur til Lom og Arne Brimi