KANDIDAT - JUNIOR WINE AWARDS!

29.-30. mai arrangeres JWA samtidig som NM for vinkelnere i Trondheim. Vår lærling Tor Espen S Ovesen er kandidat

Tor Espen jobber til daglig som servitørlærling i Speilsalen på vår medlemsbedrift Britannia Hotel

Tor Espen er ikke utdannet vinkelner.

Konkurransen blir ikke åpen for publikum men finalen 30. mai livestreames.

Kilde: Norsk Vinkelnerforening

Les mer her: https://vinkelner.no/nm-og-jwa-2021-i-trondheim/

#jwakandidater #jwa2021 #juniorwineawards #norgesbestevinkelner #norskvinkelnermesterskap #nmflyttertiltrondheim #nvfsomms #asisomms

Read More
Mangler du karakter i fag? Fylkeskommunen arrangerer intensivkurs i flere fag

Det tilbys intensive kurs på seks av våre videregående skoler til høsten, og det er viktig at aktuelle deltakere melder seg på innen fristen den 1. august 2021.

Fagene det tilbys kurs i er matematikk, norsk, engelsk, naturfag, kroppsøving og samfunnsfag (de aktuelle fagkodene ligger spesifisert på hjemmesida).

Deltakerne må ha enten 1 eller IV i faget for å kunne delta. Kursene er gratis, men privatistene må betale eksamensavgift.

Se hjemmesida for mer informasjon og link til påmelding: Intensive kurs - Trøndelag fylkeskommune (trondelagfylke.no)

Read More
NyheterMarit Klev
Tiltak for lærlinger 2021

Trøndelag Fylkeskommune bevilger ekstra tilskudd til lærebedrifter som ansetter lærlinger før 15 juni for å bidra til økt formidling i kokk-, servitør-, resepsjons-, reiselivs- og frisørfaget.

Det er avsatt inntil kr 40.000 i tiltaksmidler for søkere i Vigo med rett til videregående opplæring (ungdoms- og voksenrett) i Trøndelag. For å utløse hele tiltakssummen kreves det at kontrakten er sendt fra Vigo Bedrift til behandling av Trøndelag fylkeskommunen innen 15. juli 2021. Kontrakter inngått etter denne fristen utløser halvt tilskudd frem til 01. september 2021.

Les mer

Read More
Andrea Svendsen, kandidat til Årets unge kokk Bocuse d'Or Norge

Andrea jobber nå som kokk på vår medlemsbedrift Bula Bistro. For å kvalifisere seg måtte kandidatene sende egne oppskrifter: Én faglig utfordrende ganefryd-oppgave lik den kandidatene til Årets kokk fikk, med skrei, lever, rogn og tang. Og Testen; en freestyle-oppgave, som forteller noe om den unge kokkens faglige nivå, identitet, kreativitet og originalitet. De obligatoriske råvarene var velmodnet klippfisk, meierifløte, mandelpotet og vinterlagret gulrot. Her ser dere resultatet til Andrea.

Read More
Valborg leder med hele sitt hjerte! Årets leder 2020!

Leder med hele sitt hjerte!

Hotelldronning Valborg Bekken har stått stødig i stormen, selv om sparepengene har fløyet ut av vinduet i koronaåret. Hun viser stor omsorg for både kollegaer og gjester. Valborg er Årets leder på Frøya.

Les hele artikkelen https://www.froya.no/nyheter/valborg-leder-med-hele-sitt-hjerte?fbclid=IwAR1zO8N0NWEYOV0nh2FPx8UL48iDZP0tWBcfWqqES13aTxSWFZLar-ZtmtI

Read More
God Jul

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Vi tar juleferie nå, men er tilbake i normal drift igjen mandag 5 januar. Gleder oss til å se dere igjen da.

GOOOOD JUUUUUUUL!!!!!!!

Read More
NyheterMarit Klevgod jul