Vi gratulerer vår lærling Tor Espen Ovesen ved Britannia Hotel med seier i Asko Trondheimscup!!

Semifinalen i det som lokalt heter Asko Trondheimscup, ble gjennomført lørdag 24. oktober med 11 kokkelag og tre servitører. Konkurransen foregikk på Strinda Videregående skole som er et svært velegnet sted for en slik konkurranse. Deltakere i semifinalen var kokkelag fra Bula NeoBistro, Clarion Hotel & Congress Trondheim, Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom og Kjøkken.

Vinner blant servitørlærlingene, som med seieren i Asko Trondheimscup også skal videre til Stavanger 06. til 07. februar 2021, ble Tor Espen Ovesen fra Britannia Hotel.

Les mer

Read More
Vi flytter !!!

1 desember flytter vi til Sluppenveien 12E!!!

Flinke arbeider holder nå på å bygge, ordne, rive og gjøre klart til nytt kjøkken, restaurant, kursrom og kontorer.

Når vi fyller 30 år skulle det bare mangle at vi spanderer kake på disse arbeiderne:-)!!

Read More
Pilotprosjekt: Ta høyere utdanning i bærekraftig matproduksjon og forbruk

Jobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan bidra til å skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!

Les mer

Read More