Den nye TVNorge-serien Hotel Britannia følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning, og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet Hotel Britannia.
Annerledes arbeidsplass-reality
Read MoreDen nye TVNorge-serien Hotel Britannia følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning, og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet Hotel Britannia.
Annerledes arbeidsplass-reality
Read MoreSemifinalen i det som lokalt heter Asko Trondheimscup, ble gjennomført lørdag 24. oktober med 11 kokkelag og tre servitører. Konkurransen foregikk på Strinda Videregående skole som er et svært velegnet sted for en slik konkurranse. Deltakere i semifinalen var kokkelag fra Bula NeoBistro, Clarion Hotel & Congress Trondheim, Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom og Kjøkken.
Vinner blant servitørlærlingene, som med seieren i Asko Trondheimscup også skal videre til Stavanger 06. til 07. februar 2021, ble Tor Espen Ovesen fra Britannia Hotel.
Read MoreKoronatest, strenge krav til smittevern og «husarrest». Slik har det vært for lærlingene som skal bli kokk, servitør og konditor, på det eksklusive Britannia Hotel i Trondheim Les mer
Read MoreRestaurantbransjen møter julebordsesongen med en halvering i bestillinger sammenlignet med i fjor. Nå lanserer NHO Reiseliv en julebordveileder som skal gjøre det trygt for bedrifter å arrangere julemiddag eller julelunsj for sine ansatte.
Read MoreInternational Chefs day
Read MorePå høyre bredd av Nidelva, ved historiske Gamle Bybro, og med vibber fra latinerkvarteret på venstre bredd av elva La Seine i Paris, er det i dag klart for åpning av nyeste tilskudd til Trondheims restaurantverden – en franskinspirert bistro med det noe mystiske navnet «Rive Gauche a droite».
Read More1 desember flytter vi til Sluppenveien 12E!!!
Flinke arbeider holder nå på å bygge, ordne, rive og gjøre klart til nytt kjøkken, restaurant, kursrom og kontorer.
Når vi fyller 30 år skulle det bare mangle at vi spanderer kake på disse arbeiderne:-)!!
Read MoreI februar i år ble Speilsalen på Britannia Hotel belønnet med en Michelin-stjerne. Få måneder etterpå ble restauranten stengt. Nå står den frem i ny drakt.
Read MoreAsko serverig og NKL Trondheim arrangerer konkurranse for uttaking av Norgescup 2021 for kokkelærlinger i Trøndelag. PÅMELDINGSFRIST 14 SEPT. 2020.
Les mer.
Read MoreBritannia er «Årets markedsfører» i Trondheim. «Britannia Hotel har satt Trondheim som by på det internasjonale kartet», skriver juryen i sin begrunnelse. Utdelingen fant sted under Markedskonferansen i Trondheim torsdag 27. august.
Les mer
Read MoreUnder gårdagens bli kjent-dag på skolested Frøya, sørget Restaurant- og Matfagelevene på Vg2 for en smakfull laksewrap. Et stort takk til SalMar som alltid stiller opp med laks!
Read MoreHotell Frøya er gjestenes favoritt. For tredje år på rad utmerker de seg på verdens største reisenettsted som vinner av "Travelers' Choice". Der er de i godt selskap med verdens beste hoteller.
Read MoreVi har fortsatt ledige læreplasser i kokkfaget, servitørfaget og resepsjonsfaget. Klikk her for oversikt : www.okhrt.no
Read MoreVi gratulerer Malin ved Britannia Hotel med svennebrev som konditor !!
Read MoreVi ønsker @RobustBistro hjertelig velkommen som lærebedrift i Opplæringskontontoret for hotell-og restaurantfag!
Read MoreJobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan bidra til å skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!
Read More