Jobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan bidra til å skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!
Read Moreang og tare på timeplanen
Restaurant og Matfag Vg1 og Vg2 har hatt en flott dag ute på Hellskjæret der tang og tare var tema. Formålet var også å filme og dokumentere artene i forbindelse med prosjektet Macroalgae initium. Elevene fridykket, sanket, hadde utekjøkken og «minikurs» med artsbestemmelse av mikroalgene. Naturbruk-klassen sørget for transport av elevene fram og tilbake og deltok også sammen med RM ute i havgapet. Kjempefin dag med flotte ungdommer og flott vær
Read MoreVi trenger flere læreplasser!! Har din bedrift mulighet til å ta inn en lærling, ta kontakt med oss!
Read MoreVi står nå klare med årets nasjonale sommerkampanje, og vi gleder oss til å inspirere norske turister til å booke opplevelser og overnatting i regionen. Undersøkelser fra Innovasjon Norge viser at over 70% av trønderne ønsker å feriere i egen region, derfor blir markedsføringen mot denne gruppen også viktig gjennom sommeren.
Det er ingen grunn til å legge vekk alle ferieplanene i sommer selv om vi ikke kan reise utenlands. Norge er kåret til et av verdens fineste ferieland, så hva er vel bedre enn å utforske våre severdigheter og storslagne natur?
Vi vet at mange av dere allerede hadde sommerferien planlagt og kanskje var det drømmereisen som sto for tur? Fortvil ikke – her har vi funnet norske alternativer som vi håper kan gi både inspirasjon og reiselyst.
Read More