Semifinalen i det som lokalt heter Asko Trondheimscup, ble gjennomført lørdag 24. oktober med 11 kokkelag og tre servitører. Konkurransen foregikk på Strinda Videregående skole som er et svært velegnet sted for en slik konkurranse. Deltakere i semifinalen var kokkelag fra Bula NeoBistro, Clarion Hotel & Congress Trondheim, Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom og Kjøkken.
Vinner blant servitørlærlingene, som med seieren i Asko Trondheimscup også skal videre til Stavanger 06. til 07. februar 2021, ble Tor Espen Ovesen fra Britannia Hotel.
Read MoreKoronatest, strenge krav til smittevern og «husarrest». Slik har det vært for lærlingene som skal bli kokk, servitør og konditor, på det eksklusive Britannia Hotel i Trondheim Les mer
Read MoreInternational Chefs day
Read MorePå høyre bredd av Nidelva, ved historiske Gamle Bybro, og med vibber fra latinerkvarteret på venstre bredd av elva La Seine i Paris, er det i dag klart for åpning av nyeste tilskudd til Trondheims restaurantverden – en franskinspirert bistro med det noe mystiske navnet «Rive Gauche a droite».
Read More1 desember flytter vi til Sluppenveien 12E!!!
Flinke arbeider holder nå på å bygge, ordne, rive og gjøre klart til nytt kjøkken, restaurant, kursrom og kontorer.
Når vi fyller 30 år skulle det bare mangle at vi spanderer kake på disse arbeiderne:-)!!
Read MoreBritannia er «Årets markedsfører» i Trondheim. «Britannia Hotel har satt Trondheim som by på det internasjonale kartet», skriver juryen i sin begrunnelse. Utdelingen fant sted under Markedskonferansen i Trondheim torsdag 27. august.
Les mer
Read MoreUnder gårdagens bli kjent-dag på skolested Frøya, sørget Restaurant- og Matfagelevene på Vg2 for en smakfull laksewrap. Et stort takk til SalMar som alltid stiller opp med laks!
Read MoreVi har fortsatt ledige læreplasser i kokkfaget, servitørfaget og resepsjonsfaget. Klikk her for oversikt : www.okhrt.no
Read MoreVi gratulerer Malin ved Britannia Hotel med svennebrev som konditor !!
Read MoreVi ønsker @RobustBistro hjertelig velkommen som lærebedrift i Opplæringskontontoret for hotell-og restaurantfag!
Read MoreJobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan bidra til å skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!
Read MoreVi trenger flere læreplasser!! Har din bedrift mulighet til å ta inn en lærling, ta kontakt med oss!
Read MoreVi står nå klare med årets nasjonale sommerkampanje, og vi gleder oss til å inspirere norske turister til å booke opplevelser og overnatting i regionen. Undersøkelser fra Innovasjon Norge viser at over 70% av trønderne ønsker å feriere i egen region, derfor blir markedsføringen mot denne gruppen også viktig gjennom sommeren.
Det er ingen grunn til å legge vekk alle ferieplanene i sommer selv om vi ikke kan reise utenlands. Norge er kåret til et av verdens fineste ferieland, så hva er vel bedre enn å utforske våre severdigheter og storslagne natur?
Vi vet at mange av dere allerede hadde sommerferien planlagt og kanskje var det drømmereisen som sto for tur? Fortvil ikke – her har vi funnet norske alternativer som vi håper kan gi både inspirasjon og reiselyst.
Read More